TeSzedd2024 beszámoló

Kedves Családok!


Egyesületünk idén is csatlakozott a 2024 tavaszán országosan meghirdetett TeSzedd szemétgyűjtési akcióhoz. Két időpontban két helyszínen gyűjtöttünk. 
Az egyik nap Törökbálint Pistály részén, egy gyönyörű fennsíkon gyűjtöttünk szemetet és közben tettünk rendet egy állatokkal és terményekkel bővelkedő terepen. Ezt a helyszínt azért választottuk, mert bár nem Érden van, de több érdi nagycsaládos jár ide pl. kedvezményesen lovagolni és szerettük volna munkánkkal viszonozni az itt élő idős bácsi jóindulatát. A munka mellett jutott idő gyönyörködni a tájban, a most született kiscsikóban és egyéb állatkákban.
A másik nap a találkozás és a gyűjtőpont az Ága-Boga Közösségi Ház volt. A résztvevő családok egy része csillagtúra formájában járták be a környéket az égtáj minden irányába és bár elsőre nem látszott, mennyire szemetesek az utcák, sajnos teli zsákokkal érkeztek vissza. A csapat másik fele a Közösségi Házban tisztogatott és tett gyönyörű szép rendet.
Köszönjünk a résztvevő családoknak, hogy csatlakoztak a kezdeményezéshez és lelkesen adták oda idejüket és energiájukat, hogy szebbé tegyük környezetünket.
Néhány kép talán átadja a szépségét ennek a tevékenységnek.