Tagsági adatok frissítése
Szükségessé vált a tagság adatainak frissítése!

Főleg régebbi tagtársaink esetében megváltoztak az adatok, melyeket belépéskor megadtatok, illetve szükségessé vált a levelező listában lévő email címek frissítése is.
Kérek  minden tagtársunkat, hogy az alábbi kérdőívet legkésőbb 2023-03-12-ig töltse ki.
Ami fontos: 
  • a jövőben minden családnak csak 1 email címe szerepelhet a levelező listában.
  • Fontos, hogy lehetőleg gmail-es címet adjatok meg, mert csak akkor működnek jól a táblázatok, adatbekérések. Ha nincs ingyenesen tudtok csinálni.
  • Ha eddig több email címed volt megadva,  akkor javasoljuk, hogy a magadott email címről irányítsatok át az ágabogás bejövő leveleket a párotok email címére is. (Ha ebben kell segítség írjatok, segítünk)
Fontos tudnotok, hogy az ÁGA_BOGA által nyújtott kedvezményes lehetőségeket, (levelező lista, adományok, programokon való kedvezményes vagy ingyenes részvétel csak az évi 4  közösségi óra teljesítésével vehető igénybe.)
Azért hogy tudjunk ebben mi is nektek segíteni a kérdőíven bejelölhetitek milyen típusú munkában vesztek részt szívesen.

Március 16-tól a régi email címek törlésre kerülnek a levelező listában és csak azok fognak benne szerepelni amiket most megadtatok, van érvényes befizetett tagdíjatok, illetve tavaly teljesítettétek a 4 közösségi órát, illetve  annak elmaradása esetén kérvényt írtatok az elnökség felé!

kitöltöm a kérdőívet: