Ukrán - Orosz háború közlemény
Kedves Családok!

A múlt héten kirobbant orosz-ukrán háborút mindannyian aggódva figyeljük. Sok segélyszervezet megmozdult és kezdeményezett gyűjtést.
Az elnökség mai napon egy rendkívüli ülésen az alábbi döntést hozta a Kárpátalján maradt emberek és a Magyarországra érkező menekültek támogatásával kapcsolatban:
(1) pénzügyi támogatás nyújtása a Kárpátaljai Családokért Egyesület számára. A kapcsolattartó Palojtay Márta. Társpályázóként őket látogattuk meg Munkácson. Ide tudtok utalni:
Kárpátaljai Családok Egyesület
OTP Bank 11742348-21455979

A youtube felvételen Palojtay Márta látható.

(2) a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) szeretné felmérni, kinek van lehetősége menekült családokat befogadni. Erre jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: 
NOE két szervezettel is szerződést kötött, akik segítik a szállást adó családokat, anyagiakkal és élelemmel. Ha jelentkeztél , majd kapsz erről infót!
Ha tudtok olyan, nem egyesületi tagot akár, aki vállalna, továbbítsátok a lehetőséget!

Az egyesület most nem kezdeményez gyűjtést,adományaitokat az önkormányzaton, illetve a segélyszervezeteken keresztül tudjátok eljuttatni. Egyesületünk az Érd környékére menekülőkre szeretne összpontosítani és nekik is helyi segítséget nyújtani.

Az elnökség kérése, hogy aki bármilyen formában támogatást nyújt a fenti két felületen, jelezze az ugyintezo.agaboga@gmail.com e-mail címre (nem kellenek konkrétumok, csak, hogy igen).

Bárki ismer olyan családot, aki szükségben van, jelezze felénk!

Az együttműködést előre is köszönjük.

Üdvözlettel, 

Bogatin Attila

Elnök