Tisztítsuk meg Érdet eredmények

A Tisztítsuk meg Érdet pályázatban 03.13-14-i hétvége lett kijelölve az Ága-Boga egyesületnek, hogy Érd három helyszínén szemetet gyűjtsön.

Egyesületünkből 20 család 56 fővel vett részt a szemétszedésen. Legyen az idő szép napos vagy eső utáni borús, nem számított, mert ugyanolyan lelkesedéssel zajlott az akció mindkét nap.
A pályázatban megbecsült háztartási hulladék mennyisége 100m3 volt, melyet nagy valószínűséggel túlteljesítettek a szemétszedők, mint azt a képek is jól mutatják.

Ezúton is köszönjük minden résztvevőnek a munkáját, mellyel hozzájárultak nem csak környezetünk szebbé tételéhez, de a pályázatban az egyesületre eső rész maximális teljesítéséhez.

Egyesületünk céljai közé tartozik a környezetünk megismerése, megóvása, a környezetvédelemmel kapcsolatos lehetőségek megismertetése családjainkkal és a környezetünkben élőkkel.
Az egyesület elnöksége igyekszik kapcsolatban maradni azokkal a szervezetekkel - és velük együttműködni -, akik ebben az ügyben érdemben tudnak lépéseket tenni.

A képeket itt találjátok !