Az oldal fejlesztés alatt áll. Egyes tartalmak még nem lesznek elérhetők!
Házasság hete összegző

Kedves Családtagok!


 Hideg volt ma odakint. Különösen árnyékban. A bakancsomon keresztül a két zokni dacára is kúszott felfelé az érzés, hogy egy jeges ragasztó által válok eggyé a természettel,és a tavaszi olvadásig álldogálok itt-ott Érd ódon csücskében.


De szívesen álldogáltam volna akár tavaszig is, a maroknyi kis csapat részeként, ha Süle Zsolt bírta volna addig szusszal, és anekdotákkal! És gyanítom, maradt is még mondani- (mutatni)valója, de megkímélt minket a fagyhaláltól :) Míg róttuk Érd legkisebb utcáját, (amiből egyébként Diósd néggyel is büszkélkedik) és meglestünk rejtett kincseket, visszaemlékeztem az elmúlt évek közös kirándulásaira ide. Sok-sok Ágabogás program gátfutástól bográcsozásig, Duna parti séták, ( Hajj, kis hőség,sok szúnyoggal fűszerezve) Borospince túrák...mennyi mindent éltünk már meg együtt, és milyen jó, hogy nem kell messzire utazni egy jó élményért, a közvetlen környezetünk télen-nyáron rengeteg látnivalóval hívogat.

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, álló emberek és szabadtéri      Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember, álló emberek és út

Ma is olyan helyekre jutottunk, ahová egyszerű utazó nem nyer bebocsátást :)

Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, álló emberek és belső tér

Nagy örömmel hallottam az idei év terveit, ami pont ezekre a kincsekre, az Érdikumok felfedezésére hív minket!


Ezek a tervek mindig nagy lelkesedéssel indulnak, és sok szervezéssel, háttérmunkával járnak, amiket néha nem is tudunk.


Akikkel tegnap este külön,mégis együtt Lehet, hogy egy kép erről: 5 ember, televízió, képernyő és belső térvettünk részt az igazán kuriózumnak számító online borkóstolón, biztos sokunkat nyűgözött le a sommelier előadása, miközben saját otthonunkban kényelmesen elhelyezkedve ízlelgettük a borokat. Valószínűleg nem sokat gondoltunk arra, ki, hogyan, mikor hozta ezt össze nekünk, csak elmerültünk a különleges hangulatban. 


De évek óta a házasság hete az egyik legfontosabb programunk, nem véletlen, hanem mert nagyon fontos érték ez, amit szeretnénk újra és újra együtt ünnepelni!


Jó volt ezt idén is veletek tenni, és nagyon köszönöm mindenkinek, aki ezt, vagy más programot szervez az egyesületünknek, nagyon jó visszaemlékezni az együtt töltött időre, és izgatottan várom a jövő eseményeit, felfedezéseit! 


Szeretettel:


Éva


 További képeket itt találtok :)